Hellner hellner hellner

Jösses vilken uppvisning, trodde man aldrig att han skulle åka byxorna av samtliga på sprinten. Nu smäller ju inte ett sprintguld speciellt högt i mina skidöron men imponerande såklart.

Nya möjligheter att avslöja bloddopning och då kastar Andres Veerpalu in handduken och meddelar att han inte kommer till VM, Veerpalu är prototypen för bloddopade skidåkare. Åkt få tävlingar, dyker upp och gör ETT kanonresultat per mästerskap.

Mitt bloggande ha varit dåligt, ja rent ut svagt, skulle kanske behöva bloddopning.

Veckans brott om Palmemordet var riktigt intressant, Christer Pettersson var enligt en handfull vittnen dyngfull den fredagskvällen, ja som alla andra fredagskvällar alltså. Hur kan folk tro att en A-lagare genomförde mordet på våran statsminister?? Ungefär som att tro Khaddaffi får nobels fredspris till hösten.

Intressant avslutning i Elitserien jo de!! AIK och SSK till kvalserien och Timrå till slutspel så slipper ni undra på de folks!

Socialdemokraterna genomgår en mindre kris och har tappat de mesta, tror de träffade huvudet på spiken när de pratade om Palme i veckan på tv. Palme var ytterst självkritisk, kan man inte direkt säga att Perrson och Sahlin varit, bara dragit på sitt självgoda leende när de pratats om saker sossarna gör mindre bra, tror de tappat en massa väljare på just detta beteende.

Italiensk fotboll går i Socialdemokraternas spår.

Nu kan denna vinter vara till ända i mitt tycke, cold cold cold

Kommentarer
Postat av: L-O

http://www.wintersport.as/cgi-bin/newsam/show_news.php?id=2002-01-13%2017:09:12Har för mig att 14 dagar senare vann han OS-guld! Ja han har gjort en del skumma resultat eller så är han fruktansvärt duktig på att toppa formen =)!

2011-02-27 @ 22:14:32
Postat av: Länk

Postat av: Zell

Roger tipps expert!N.O.T

2011-03-05 @ 23:38:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0