Hello

Igen, blev dåligt med inlägg över helgen. Ha varit idrottsrikt iaf den saken är klar, favvon Ferry slog till igen, gött!

Själv blev de målvaktsspel på inomhus fotboll när ICA anordnade cup gick väl bättre å bättre under dagen men i semi tog de stopp.

Alshammar fick Jerringpriset, å hur gick de till när Alshammar vann, skumt värre. Ett år när Sverige håvar in ett gäng OS guld å Alshammar har vunnit kortbanemästerskap, tror inte svenska folket förstår att Sverige är ett av få länder som satsar och toppar sig till kortbanemästerskap. Världens övriga toppsimmare tar det som en vanlig världscupstävling. När det drar ihop sig till långbanemästerskap har ju Alshammar de tuffare och något OS guld har vi inte sett till. Å sen att Sedin drar till med NHLs MVP å vinnare av poängligan är ju så mycke bättre än de Alshammar gjort men nu va de dags för Svenssons att bänka sig i TV soffan, dessa trötta människor som aldrig skulle missa ett Idol avsnitt och formligen ÄLSKAR Jay å han är guuuudomlig, jo å hur bra går de för dessa gudomliga idolartister sedan jora jora.

Nyttig Arvikavinst i söndags å nu är Wingskog spelklar, nu går de väl inte att förvänta sig stordåd direkt kanske då Wingskog nött bänk i Skoghall men helt klart kommer han tillföra massor!

Kul vinterväder, svinkallt i November, massa snö i december, 5 plus i januari!

Här i Hallsta är snön snudd på borta å gatorna är skridskobanor.

Så dåliga som FBK var de 2 första perioderna i lördags ha jag nog aldrig sett tidigare men sedan tog de sig men Lule tog matchen i sudden.

Australian Open är igång, tror mig se att Federer är tillbaks i gammal toppform å då tar han hem detta, hoppas Söderling för första gången kan få till de down under.

Sverige spelar överraskande bra i handbollen, kan bli intressant värre!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0