Sur sur sur

Förlust för småkronorna, så jäkla typiskt. Är ju iofs inte chockad över att Roger Rönnbergs mannar gör en blek figur när de gäller. Lule förlorade ju alltid måstematcher eller kvartsfinaler under Rönnbergs ledning. Lehner kan ju inte lastas men väl ojämn, däremot spelade backarna bedrövligt defensivt stundtals.

Elitserien tuggar på HV, FBK, Skellefte spelar bäst för dagen i serien, "mitt" lUle har de lite tungt när Cam Abbott och Lavander är skadade, när dessutom Olausson och Arlbrandt varit en svacka har de varit tungt men ikväll spelar dom på topp å då ser de lovande ut och 3-1 ledningen i Scandinavium ska väl inte tappas.

Premier league inne i en viktig period, tror Chelsea sumpade segerchanserna när man tappade poäng mot Villa hemma, kan ju få äta upp de men de är känslan. Blir ett race mella Gunners och United där givetvis United tar de, ska vi gissa att Rooney gör 2 ikväll?!! City räknar jaginte ens.

Freddie Ljungberg fick vi inte se, sjuk.

Tour de ski, nja inte så upphetsande.

Anja Pärson, nja inte så upphetsande.

Micke Johansson, elitseriens bäste just nu!


Kommentarer
Postat av: Calle

JVM slutar alltid på det viset för Sverige känns det som. Lehner tycker jag var jävligt ojämn, får inte släppa så många enkla skott som det trots allt blev under JVM. Bäst var Järnkrok och Fasth samt backarna Adam Larsson och Tim Eriksson (Tim dock lite sämre mot ryssarna). Micke Johansson är grym, vilken lirare, såna skulle det behövas fler av! United ser riktigt stabila ut och lyckas de vinna ligan så är det jävligt starkt gjort, tycker inte truppen är lika grym som för nåt år sen men det kanske räcker...

2011-01-05 @ 06:58:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0