Vår bästa tid är nu...

Å då snackar vi om sportens värld där februari-mars-april är hektiska minst sagt, tufft att få ihop tv tiderna på helgen!

Å idag startar skid VM på "riktigt"!!! Ser ju på förhand ut som att Björgen defilerar i mål en halvminut före Kowalschyk å sen blir de tight om bronset. Men allt kan hända, kan man hoppas på Kalla på pallen?!? Helt klart men långt ifrån säker på detta.

Dagens hockeyomgång är minst sagt intressant!!!

Som Lulesupporter tror jag torsdagens andraperiod gör att laget fick en enorm självförtroende boost som gör att de övriga ska se upp i slutspelet!!!!

Have a nice saturday!!!

Hellner hellner hellner

Jösses vilken uppvisning, trodde man aldrig att han skulle åka byxorna av samtliga på sprinten. Nu smäller ju inte ett sprintguld speciellt högt i mina skidöron men imponerande såklart.

Nya möjligheter att avslöja bloddopning och då kastar Andres Veerpalu in handduken och meddelar att han inte kommer till VM, Veerpalu är prototypen för bloddopade skidåkare. Åkt få tävlingar, dyker upp och gör ETT kanonresultat per mästerskap.

Mitt bloggande ha varit dåligt, ja rent ut svagt, skulle kanske behöva bloddopning.

Veckans brott om Palmemordet var riktigt intressant, Christer Pettersson var enligt en handfull vittnen dyngfull den fredagskvällen, ja som alla andra fredagskvällar alltså. Hur kan folk tro att en A-lagare genomförde mordet på våran statsminister?? Ungefär som att tro Khaddaffi får nobels fredspris till hösten.

Intressant avslutning i Elitserien jo de!! AIK och SSK till kvalserien och Timrå till slutspel så slipper ni undra på de folks!

Socialdemokraterna genomgår en mindre kris och har tappat de mesta, tror de träffade huvudet på spiken när de pratade om Palme i veckan på tv. Palme var ytterst självkritisk, kan man inte direkt säga att Perrson och Sahlin varit, bara dragit på sitt självgoda leende när de pratats om saker sossarna gör mindre bra, tror de tappat en massa väljare på just detta beteende.

Italiensk fotboll går i Socialdemokraternas spår.

Nu kan denna vinter vara till ända i mitt tycke, cold cold cold

Ordning på torpet

Nu ä trötta tråkiga januari över men allt är sig likt.

Anja Pärson hänger inte me....

Cyklisterna dopar sig.....

LG hockey games är precis lika ointressant som vanligt....

Träningslandskamper i fotboll än mer ointressant....

Elitserien är ett getingbo inför slutspurten....

Arvika fotboll siktar högt.....

Arvika innebandy spelar 6 poängsmatch

Foppa gör comeback i Colorado, snäppet ovanligare men ändå, ha vi hört å sett de förut.

Ja som ni ser snurrar de på as usual!

Blir att följa Swedish Rally via radion i år, PG Andersson skall ha en likvärdig Ford jämfört med Mikko Hirvonen, då tar vi den om rödluvan då. Klart han inte har!! Men fasen va kul om han kunde kriga med i toppen. Ska bli intressant å se hur rallycirkusen utvecklas med nya bestämmelserna.

United-City, 13.45 lördag, bänka er gott folk!!

Då kommer mina åsikter om Foppacomebacken, å då snackar vi inte legendaren som numera bor på Möråsen för han ha bara slutat en gång å de va i bilen hem från Gillberga 2009.

Han kommer ju inte göra bort sig men tycker de är lite jobbigt när han peakade sin karriär för 10 år sen å de känns som han kommer vara en bra bit i utförsbacken nu, varför inte nöja sig med lägre nivå när tävlingsdjävulen smyger sig på? Natt till fredag är de man ska bänka sig om jag fattat de hela rätt!
RSS 2.0