Happy new year!!

Efter traditionellet julfirande hemma hos morsan och en efterföljande magsjuka i början på denna veckan är man tillbaks på banan! Hoppas alla där ute får en riktigt bra nyårsafton, de blir lugnt firande för egen del, tycker nyår är ganska överskattat men de är ju upp till var å en.

2010 va ju ett händelserikt år för egen del där jag tog beslutet att hoppa på jobb i Västerås, nu är de bara att blicka fram mot ett riktigt bra 2011 där jag har en del målsättningar, kanske avslöjar dessa i ett senare läge, who knows.

Att sammanfatta sportåret 2010 känns snudd på omöjligt då de ha varit händelserikt värre med vinter OS och fotbolls VM, många otroliga ögonblick den saken är klar. 2011 har inte lika mycket att bjuda på men räkna med massor av spännande, lopp, tävlingar, matcher.

Sverige vinner VM stafetten för herrar i Holmenkollen
HV vinner SM guld i hockeyn
Flyers vinner Stanley cup
United vinner premier league
Barca tar hem såväl Champions league som primera division

Ja där får ni ett smakprov på vad som kommer hända.

EN hel del idrott att följa under nyårshelgen, tour de ski, junior VM, premier league.

Apropå J VM, fan va bra Calle Järnkrok är, blev helt "kär" i han första Brynäsmatchen jag såg där han och Silvferberg hade show, bara skador kan stoppa denna kille från att bli top of the top.

Micke Johansson visade igår hur bra han kan vara, å då pratar vi oxå riktigt hög klass, vore kul å se han i blågula dressen i LG games!!

Nej dags att lägga in vinet på kylning inför kvällens måltid!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0